Pedicure

Waarom naar een pedicure?
Omdat u uw voeten graag wilt laten zien (bijvoorbeeld in een open schoen)...
Omdat u last heeft van uw voeten. Omdat u aandacht besteedt aan uw uiterlijk en gezondheid. Omdat u uw voeten eens wilt verwennen.
Omdat u veel sport. Omdat u de voeten een spiegel vindt van de ziel. Redenen genoeg om eens een afspraak te maken.

Gespecialiseerd in behandeling van de diabetische voet
Voetverzorging bij diabetespatiënten vereist extra zorg. Regelmatige controle en behandeling kan ernstige gevolgen voorkomen. De voeten van diabetespatiënten kunnen namelijk extra kwetsbaar zijn en hierdoor is een speciale behandeling geboden.
Als diabetespatiënt kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding (tegemoetkoming) van de behandelingskosten. Neem hiervoor contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

Wij zijn aangesloten bij de branche-organisatie Provoet. Dit betekent dat we voldoen aan de opleidings- en exameneisen die worden gesteld aan het lidmaatschap. De behandelingen die wij aanbieden lopen uiteen van een eenvoudige cosmetische behandeling tot een volledige voetverzorging. Kenmerken binnen onze praktijk zijn hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteit.

• Pedicurebehandeling A
Deze cosmetische voetverzorging bestaat uit het knippen en polijsten van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen.

• Pedicurebehandeling 30 of 45
Deze behandeling is tijdsgebonden (maximaal 30 of 45 minuten); vooraf wordt met u besproken hoeveel tijd we voor u reserveren. Dit is van een aantal factoren afhankelijk. De behandeling bestaat uit het knippen en polijsten van de nagels en het verwijderen van overtollig eelt. Eventueel worden ingroeiende nagels behandeld en likdoorns verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage.

• Behandeling ingegroeide nagel of likdoorn
Indien u regelmatig u voeten laat behandelen door ons team en u heeft last van een ingegroeide nagel of likdoorn, dan kunt u gebruik maken van deze korte voetbehandeling, waarbij uw ingroeiende nagel of likdoorn wordt behandeld.